Vittnet Ljudbok

Vittnet - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Vittnet Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2018-10-05
Författare Teresa Driscoll
Uppläsare Anna Maria Käll
Genre Deckare

Vad handlar Vittnet om?

På ett tåg till London underhåller sig Ella Longfield med att tjuvlyssna på två tonårstjejers harmlösa flirtande med några unga killar. Men när hon av samtalet förstår att killarna precis har blivit utsläppta från fängelset, och dessutom erbjuder sig att visa tjejerna runt i London, väcks modersinstinkten till liv. Ändå bestämmer hon sig för att inte ingripa. Och nästa morgon vaknar hon upp till nyheten att Anna Ballard, den ena av tjejerna på tåget, är spårlöst försvunnen. Ett år senare plågas Ella fortfarande av skuldkänslor, men livet har ändå gått vidare i den lilla engelska kuststad där hon bor med sin familj.
Om dagarna arbetar hon i sin blomsterbutik, men hon har ofta en känsla av att hon är förföljd. Och sedan kommer det första brevet Någon betraktar Ella. Och någon vet var Anna Ballard befinner sig. Men vem? är en karaktärsdriven och stämningsfull thriller om val som får konsekvenser. En bladvändare i samma stil som Lisa Jewells och Liane Moriartys böcker..

Så lyssnar du på Vittnet som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Vittnet i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Teresa Driscoll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *