Ensam i Paris och andra historier Ljudbok

Ensam i Paris och andra historier - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Ensam i Paris och andra historier Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2017-12-20
Författare Jojo Moyes
Uppläsare Gunilla Leining
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Ensam i Paris och andra historier om?

Nell är tjugosex år och har aldrig har varit i Paris. Hon har aldrig ens varit på en romantisk weekend någonstans. Att åka utomlands är inte riktigt hennes grej. Men när Nells pojkvän struntar i att dyka upp vid tåget har hon chansen att bevisa för alla inklusive sig själv att hon kan vara självständig och modig. Väl i Paris hittar Nell en version av sig själv som hon inte visste existerade Kortromanen  är romantisk och charmig verklighetsflykt när den är som bäst.
I den andra kortromanen  får vi möta Liv och Sophie från Sophies historia, många år tidigare. Sophie, som är från landet, sveps med i den glamorösa Belle epoque-tillvaron i Paris, men upptäcker att ett liv med en hyllad konstnär som Edouard kan vara komplicerat. Ett århundrade senare följer Liv i hennes fotspår; efter en hastig romans blir smekmånaden i Paris inte riktigt så romantisk som hon hoppats De kortare novellerna bjuder på ett galleri av kvinnor mitt i vardagslivet, där stora som små ämnen blir oförglömliga historier i Moyes skickliga händer. Det finns mycket att glädjas åt i Moyes första novellsamling. Om du vill ha romantik kommer titelhistorien och dess olyckliga hjältinna Nell att ge dig det i överflöd.  Den bästsäljande drottningen av romantiska romaner levererar du kommer att älska att förlora dig i dessa charmerande berättelser.  En bok som beskriver det fantastiska med vardagskärlek. Oemotståndlig   erbjuder en dos snabb eskapism som för dig bort från vardagen. .

Så lyssnar du på Ensam i Paris och andra historier som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Ensam i Paris och andra historier i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 149 kr / mån


Nextory har ett stort utbud av e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


Fler böcker av Jojo Moyes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *