En andra chans Ljudbok

En andra chans - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken En andra chans Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2018-07-31
Författare Jojo Moyes
Uppläsare Gunilla Leining
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar En andra chans om?

Jojo Moyes efterlängtade sista del i trilogin om Lou! Fortsättningen till och är äntligen här! Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och säker på att hon kan omfamna det nya äventyret samtidigt som hon och Ambulans-Sam håller sitt distansförhållande levande. Arbetet som assistent hos Agnes, den unga hustrun till en av New Yorks rikaste män, tar Lou in i stadens absoluta toppskikt. På en välgörenhetsbal möter hon Joshua Ryan, en man som bär med sig en viskning av Lous förflutna. Lou försöker hålla ihop sina båda världar, och upptäcker att hon tvingas bära på hemligheter - inte bara sina egna - som kan orsaka katastrofala förändringar i hennes liv. Och när allt ställs på sin spets måste hon fråga sig: Vem är Louisa Clark? Och hur stillar man ett hjärta som bor på två platser? Jojo Moyes har jobbat som journalist, bland annat på The Independent, men är sedan 2002 författare på heltid.
Hon är en av Storbritanniens bäst säljande romanförfattare och har skrivit tolv böcker, varav sex är utgivna på svenska. Det stora genombrottet kom när släpptes 2012. Boken har sålt i över sju miljoner exemplar världen över (över 500 000 bara i Sverige), och innehåller alla klassiska Jojo-ingredienser: fascinerande livsöden, mänskliga karaktärer och en vacker historia som griper tag i läsaren från första sidan. 2015 kom fortsättningen. Jojo Moyes bor i Essex i England med sin man och deras tre barn..

Så lyssnar du på En andra chans som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har En andra chans i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jojo Moyes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *