Ensam i Paris och andra historier Ljudbok

Ensam i Paris och andra historier - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Ensam i Paris och andra historier Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2017-12-20
Författare Jojo Moyes
Uppläsare Gunilla Leining
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Ensam i Paris och andra historier om?

Nell är tjugosex år och har aldrig har varit i Paris. Hon har aldrig ens varit på en romantisk weekend någonstans. Att åka utomlands är inte riktigt hennes grej. Men när Nells pojkvän struntar i att dyka upp vid tåget har hon chansen att bevisa för alla inklusive sig själv att hon kan vara självständig och modig. Väl i Paris hittar Nell en version av sig själv som hon inte visste existerade Kortromanen  är romantisk och charmig verklighetsflykt när den är som bäst.
I den andra kortromanen  får vi möta Liv och Sophie från Sophies historia, många år tidigare. Sophie, som är från landet, sveps med i den glamorösa Belle epoque-tillvaron i Paris, men upptäcker att ett liv med en hyllad konstnär som Edouard kan vara komplicerat. Ett århundrade senare följer Liv i hennes fotspår; efter en hastig romans blir smekmånaden i Paris inte riktigt så romantisk som hon hoppats De kortare novellerna bjuder på ett galleri av kvinnor mitt i vardagslivet, där stora som små ämnen blir oförglömliga historier i Moyes skickliga händer. Det finns mycket att glädjas åt i Moyes första novellsamling. Om du vill ha romantik kommer titelhistorien och dess olyckliga hjältinna Nell att ge dig det i överflöd.  Den bästsäljande drottningen av romantiska romaner levererar du kommer att älska att förlora dig i dessa charmerande berättelser.  En bok som beskriver det fantastiska med vardagskärlek. Oemotståndlig   erbjuder en dos snabb eskapism som för dig bort från vardagen. .

Så lyssnar du på Ensam i Paris och andra historier som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Ensam i Paris och andra historier i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jojo Moyes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *