Artemis Ljudbok

Artemis - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Artemis Utgiven av Bookmark Förlag
Utgivningsdatum 2018-01-22
Författare Andy Weir
Uppläsare Niklas Engdahl
Genre DeckareScience FictionScience Fiction & Fantasy

Vad handlar Artemis om?

Månstaden Artemis är paradiset i rymden ? för rika turister och excentriska miljardärer, alltså. För Jazz är det alger till frukost, ölsubstitut på kvällen och en brits under marken. Till den dag hon erbjuds en oemotståndlig summa för att begå det perfekta brottet. Men givetvis är inget så enkelt som det framstår. Jazz upptäcker snart att hon hamnat mitt i en konspiration för kontrollen av hela Artemis ? och att hennes enda chans att överleva hänger på en plan som är betydligt mer riskfylld än det brott hon lovat att utföra.
är en fartfylld thriller i en framtidsvision som känns läskigt realistisk. Med Andy Weirs omisskännliga humor blir det ett actiondrama som är lika spännande som underhållande. ?En av årets bästa sci-fi-romaner.? ? Booklist ?Den här romanen kommer att bli en hit!? ? The Guardian ?Actionspäckad tekno-thriller av högsta klass.? ? USA Today ?En påträngande god bok ? djupt och innerligt fängslande.? ? Vox ?Ännu en gång utmärker sig Weir som en mästare på detaljer.? ? Space.com.

Så lyssnar du på Artemis som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Artemis i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Andy Weir

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *