De nya dödssynderna Ljudbok

De nya dödssynderna - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken De nya dödssynderna Utgiven av A Nice Noise
Utgivningsdatum 2014-09-19
Författare Stefan Einhorn
Uppläsare Stefan Einhorn
Genre FackböckerPsykologi Och Pedagogik

Vad handlar De nya dödssynderna om?

För snart tio år sedan kom Stefan Einhorns bok som handlade om betydelsen av att vara en god medmänniska, och har sålts i över 350 000 exemplar samt översatts till 18 språk.  Nu återkommer Einhorn till frågorna om gott och ont, men ur ett helt annat perspektiv. I De nya dödssynderna tar han ett helhetsgrepp på de egenskaper som svenska folket anses vara de sämsta. De klassiska sju dödssynderna, högmod, vällust, frosseri, girighet, lättja, vrede och avund har sitt ursprung i den katolska kyrkan och nedtecknades för över 1 500 år sedan. Men de har överlevt och än idag figurerar de i olika sammanhang inom film, litteratur och reklam.  Men vilka egenskaper anses idag vara dödssynder och skiljer de sig från de ursprungliga? Efter en brett upplagd opinionsundersökning med över tusen personer, djupintervjuer och samtal med en expertpanel visar det sig att de flesta gamla dödssynderna har ersatts av nya.
Insatserna är stora, vår egen lycka och mänsklighetens överlevnad, och det enda vi alla till slut kan göra är vårt bästa.".

Så lyssnar du på De nya dödssynderna som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har De nya dödssynderna i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Stefan Einhorn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *