De små under jorden Ljudbok

De små under jorden - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken De små under jorden Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2019-02-13
Författare Clas Svahn
Uppläsare Mattias Linderoth
Genre FackböckerFilosofi Och Religion

Vad handlar De små under jorden om?

I århundraden har människor mött varelser som inte verkar höra hemma i vår egen värld. Varelser på gränsen till det okända, på en annan sida av tillvaron. De dyker upp i sägner, i sagor och i berättelser från människor som bara råkat vara på en viss plats vid en speciell tidpunkt. Vittnesmål om något som skrämmer och oroar, men också tröstar och ger hopp. Vår värld är full av sådant som ligger på gränsen mellan det fysiska och icke fysiska.Clas Svahn lyssnar på vittnesmål från svenskar som säger sig ha mött dem.
Han drar paralleller till utländska berättelser och försöker förstå vad som egentligen har hänt. För berättelserna lever ? och än i dag möter människor dessa varelser som nästan inte finns.I det första avsnittet av ljudboksserien Det okända, De små under jorden, berättar Clas Svahn om möten med älvor och alver, tomtar och troll, vittror och vättar, samt dödens budbärare, lyktgubben.Avsnittet är tidigare utgivet i textform med titeln ?De små under jorden? i boken Det okända, Semic 2018. Omslagsformgivare: Ilse-Mari Berglin.

Så lyssnar du på De små under jorden som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har De små under jorden i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Clas Svahn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *