Skrämmande möten Ljudbok

Skrämmande möten - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Skrämmande möten Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2019-02-13
Författare Clas Svahn
Uppläsare Mattias Linderoth
Genre FackböckerFilosofi Och Religion

Vad handlar Skrämmande möten om?

Skräckmästaren H. P. Lovecraft konstaterade redan 1927 att ?den äldsta och starkaste känsla som människosläktet känner till är rädslan, och den äldsta och starkaste typen av rädsla är rädslan för det okända?.I det andra avsnittet av Det okända, Skrämmande möten, berättar Clas Svahn om möten med skräckinjagande varelser som jättar, vampyrer, häxor och utomjordingar. Han låter oss även möta nutida mystiska fenomen som männen i svart och den digitala världens eget spöke, Slender man. I århundraden har människor mött varelser som inte verkar höra hemma i vår egen värld.
Varelser på gränsen till det okända, på en annan sida av tillvaron. De dyker upp i sägner, i sagor och i berättelser från människor som bara råkat vara på en viss plats vid en speciell tidpunkt. Vittnesmål om något som skrämmer och oroar, men också tröstar och ger hopp.Clas Svahn lyssnar på vittnesmål från svenskar som säger sig ha mött dem. Han drar paralleller till utländska berättelser och försöker förstå vad som egentligen har hänt. För berättelserna lever ? och än i dag möter människor dessa varelser som nästan inte finns.Avsnittet är tidigare utgivet i textform med titeln ?Skrämmande möten? i boken Det okända, Semic 2018. Omslagsformgivare: Ilse-Mari Berglin.

Så lyssnar du på Skrämmande möten som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Skrämmande möten i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Clas Svahn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *