De som dödar drömmar sover aldrig Ljudbok

De som dödar drömmar sover aldrig - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken De som dödar drömmar sover aldrig Utgiven av Piratförlaget
Utgivningsdatum 2018-09-06
Författare Jan Guillou
Uppläsare Tomas Bolme
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar De som dödar drömmar sover aldrig om?

Nu är det 70-tal. Vänstervågen från 1968 ter sig närmast som en idyll jämfört med det krig som håller på att växa fram mellan Europas säkerhetstjänster och en alltmer splittrad vänsterrörelse. Det blir bokstavligen en fråga om liv eller död. Eric Letang arbetar på dagarna som biträdande jurist på Henning Sjöstrands famösa advokatbyrå. Men på nätterna och fritiden ingår han i en hemlig säkerhetstjänst inom den vänster som försöker organisera försvaret mot en hela tiden aggressivare statlig fiende.
Hans stora kärlek Gertrude verkar som advokat i Hamburg medan klimatet hårdnar och hon får uppleva hur hennes vänner undan för undan fängslas eller dödas. I Sverige arbetar statens hemliga agenter efter västtysk förebild för att försöka provocera fram en öppen konfrontation mellan ?terrorister? och staten. För den motståndsrörelse där Eric Letang ingår blir det ett allt farligare spel. Samtidigt som släkten Lauritzen växer och en ny generation föds. De som dödar drömmar sover aldrigär den åttonde delen i serien omDet stora århundradet..

Så lyssnar du på De som dödar drömmar sover aldrig som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har De som dödar drömmar sover aldrig i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jan Guillou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *