Den kinesiska trädgården Ljudbok

Den kinesiska trädgården - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Den kinesiska trädgården Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2007-11-26
Författare Jan Mårtenson
Uppläsare Jan Mårtenson
Genre Deckare

Vad handlar Den kinesiska trädgården om?

Jan Mårtenson är en av våra mest lästa och produktiva författare. Varje år kommer det ut minst en detektivroman som omedelbart hamnar i topp på försäljningslistan. I "Den kinesiska trädgården" blir Johan Kristian Homan indragen i ett intrikat spel bland internationella vapenhandlare och kallblodiga mördare. I baren på anrika Hotel Lanesborough vid Hyde Park i London sitter antikhandlaren Johan Kristian Homan och smuttar på en Dry Martini. Han har precis varit på Sotheby?s och för en kunds räkning ropat in två utsökt vackra hästar i lergods från den kinesiska Han-dynastin.
Tillfreds låter han tankarna vandra, men störs plötsligt när en högljudd svensk man med något arrogant uppsyn och en vacker kvinna slår sig ner vid bordet intill. Homans nyfikenhet tar överhanden och snart har han lärt känna Maximilian Granberg, storsamlare av utsökta kinesiska antikviteter. Under ytan av flärd och exklusivitet ruvar dock mörka hemligheter och snart dras Homan in i ett sofistikerat spel bland internationella vapenhandlare och ond, bråd död. Och plötsligt har den beskedlige antikhandlaren dragit på sig uppmärksamhet från såväl CIA och MI6 som den kinesiska maffian..

Så lyssnar du på Den kinesiska trädgården som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Den kinesiska trädgården i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jan Mårtenson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *