En enda risk Ljudbok

En enda risk - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken En enda risk Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2016-08-22
Författare Simona Ahrnstedt
Uppläsare Julia Dufvenius
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar En enda risk om?

är den efterlängtade tredje delen i romancedrottningen Simona Ahrnstedts bästsäljande samtidsserie. En bladvändare fylld av kärlek, sex och spänning. Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten. Ambra Vinter är journalist på Sveriges största kvällstidning. Knivskarp, kaxig och idealistisk.
Dagarna före jul skickas hon ut på ett jobb som ingen annan vill ha. Till kylan, snön och det eviga mörkret i Kiruna. En stad som väcker upp plågsamma minnen från hennes förflutna. Tom Lexington är före detta elitsoldat. Efter att ha överlevt en helikopterkrasch och fångenskap har han isolerat sig i skogen i Norrbotten. Traumatiserad och sviken har han bara ett mål: att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan. Slumpen för två sårade personer i varandras väg. Medan Ambra arbetar med att slutföra sitt uppdrag och Tom försöker finna en mening med tillvaron, uppstår en oväntad attraktion. Mot bakgrund av polarnätter och norrsken ställs frågan på sin spets: kan man älska någon som man inte litar på? ?Med sin nu fullbordade trilogi har Ahrnstedt åstadkommit en välskriven, intelligent romance ? Man kan glatt försvinna in i 500 sidor myskoma men Ahrnstedt har också en bittert realitysmakande grund att stå på.? Borås Tidning ?Romantisk berättelse med explicit erotik, men Simona Ahrnstedt lyckas göra den både spännande och väva in åtskilliga samtidsfrågor. Lite som en tidig Liza Marklund, fast där romantiken driver intrigen i stället för mord.? Lotta Olsson i Dagens Nyheter ?Själva grunden i är precis densamma som i Ahrnstedts andra romaner. Det handlar om starka kvinnor som själva väljer sina liv. Språket är relativt enkelt, berättarstilen rapp och slutet lyckligt, och det är banne mig bra så.? Dalademokraten ?Läser Simona Ahrnstedts nya och senaste bok. Gillar både Simona som författare och person! Jag har varit ett fan av hennes böcker i flera år. Ingen är gladare än jag!? Magdalena Graaf ?Ahrnstedt levererar kärlek, drama och riktigt bra sex. Och framför allt ett happily ever after. Precis så som en ruggigt bra romance ska vara. Jag har skrivit det förr och skriver det igen: Simona Ahrnstedt kan riktigt bra romance. Hon ÄR romance.? Linas guldkorn ?Jag får verklighetsflykt samtidigt som jag stärks i tron på en jämlik kärlek. Det mest underbara är dock hur Simona skriver så man som läsare är klistrad vid boken och omgivningen bara försvinner. Man engagerar sig totalt i personernas liv. Det här är helt enkelt romance när den är som bäst.? Boktokig ?Det är bara att gratulera Simona till ytterligare en romantisk fullträff och räkna dagarna tills man får läsa ännu en.? Beas bokhylla ?Jag läste, och läste, och läste lite till. Dröp i säng 01.30 och fortsatte nästa dag. Det var riktigt länge sen jag verkligen slukläste en bok på det sättet, och egentligen behöver jag inte säga så mycket mer om den än så eftersom det från min sida betyder toppbetyg.? Carolina läser ?Svensk romance ? i händerna på en lysande, feministisk författare som Simona Ahrnstedt, som kan romancegenren som ingen annan ? finns egentligen bara ett ord. Mäktigt.? Elisabet Nielsen & Romanceportalen.

Så lyssnar du på En enda risk som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har En enda risk i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Simona Ahrnstedt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *