Evig natt Ljudbok

Evig natt - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Evig natt Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2019-02-06
Författare Michelle Paver
Uppläsare Hannes Meidal
Genre 12-15 ÅrRomanerSkönlitteraturUngdomsböcker

Vad handlar Evig natt om?

Året är 1937 och 28-årige Jack lever ett hopplöst liv i London - han är fattig, ensam och har fått ge upp sina drömmar om att studera vidare. Men så får han sitt livs chans: han blir erbjuden att vara med som radiotelegrafist på en arktisk expedition. Fem män och åtta polarhundar korsar Barents hav, ser midnattssolen och slår läger i en avlägsen, obebodd vik i Spetsbergen i Norge, Gruhuken. De jagar, dricker whisky och lever ett liv som är långt ifrån den smutsiga dimman i London.Men den arktiska sommaren är kort. När nätterna åter blir mörka känner Jack ett krypande obehag.
Han ser en mörk gestalt stiga upp ur havet, men vågar inte berätta om det för sina vänner. Inbillade han sig bara? Mörkret tilltar. En efter en tvingas expeditionens medlemmar att ge sig av, och till slut är Jack ensam kvar. Hur ska han klara fyra månader ensam i mörkret? Den eviga arktiska natten kan man inte fly ifrån, och snart fryser havet. Då kan Jack inte lämna lägret. Men Jack är inte helt ensam - något vandrar i mörkret därute ... Översättare: Birgitta Gahrton, Omslagsformgivare: Rickard Hansson.

Så lyssnar du på Evig natt som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Evig natt i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Michelle Paver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *