Expedition Kanchenjunga Ljudbok

Expedition Kanchenjunga - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Expedition Kanchenjunga Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2019-02-06
Författare Michelle Paver
Uppläsare Hannes Meidal
Genre Deckare

Vad handlar Expedition Kanchenjunga om?

Himalaya, 1935. Den unge läkaren Stephen Pearce reser till Indien för att delta i en expedition med sin äldre bror Kits. Teamet ska bestiga Kanchenjunga, världens tredje högsta berg. En bedrift som ingen har lyckats med förut. De följer bokstavligt talat i spåren på en tidigare, legendarisk expedition som slutade i katastrof.
Fem män miste livet då, besegrade av vädrets makter, olyckor och höjdsjuka. Är det verkligen en bra idé att försöka sig på exakt samma resa? Medan förberedelserna fortskrider blir Stephen alltmer illa till mods. Och när expeditionen går av stapeln blir det bara värre. Det börjar med att han ser underliga saker i ögonvrån ? Ju högre de kommer, desto värre blir mörkret. Det förflutna vilar tryckande och olycksbådande över gruppen, som ändå envist fortsätter. Men ibland är sanningen så hemsk att det hade varit bättre att inte veta. Översättare: Birgitta Gahrton, Omslagsformgivare: Monica Sundberg.

Så lyssnar du på Expedition Kanchenjunga som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Expedition Kanchenjunga i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Michelle Paver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *