Hjärtslaget i Rosengädda Ljudbok

Hjärtslaget i Rosengädda - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Hjärtslaget i Rosengädda Utgiven av Piratförlaget
Utgivningsdatum 2017-11-28
Författare Emma Hamberg
Uppläsare Emma Hamberg
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Hjärtslaget i Rosengädda om?

Förändringens vindar viner över Rosengädda. När Farbod öppnar en läkarstation i byn utlöser det en kedjereaktion av nybyggaranda. Handelsboden renoveras, en förskola startas och plötsligt är det fler som gifter sig än begravs i Rosengädda. Halleluja ? det var verkligen på tiden! Farbods passioneradetro på byn smittar alla. Eller nästan alla.
Tessan känner sig snarare övergiven. Hennes restaurang är tillfälligt stängd efter att det regnat in vatten i stationshuset, Farbod är mer uppslukad av sitt läkarhus än av Tessan samtidigt som dottern Marta helst av allt vill sitta i Smörkullas bibliotek tillsammans med godsägarinnan Charlotte. Att Bror och Flatan flyttar in i stationshuset med hjärtesorg i bagaget skulle kanske ha kunnat mildra Tessans övergivenhetskänslor. Om det inte vore så att de hjärtekrossade tu mest ligger instängda på sitt rum och smider egna planer. Det är inte förrän Tessan hittar ett allt för välbekant namn i en restaurangguide som hon får något nytt att tänka på. En tanke som blir en handling som förändrar hennes liv i grunden. Hjärtslaget i Rosengäddaär den fjärde och sista delen om Tessan, Rosengädda och dess invånare. Det är en varm berättelse om vikten av att översätta franska visor, laga krossade hjärtan, söka sitt ursprung och om att äntligen hitta hem trots allt..

Så lyssnar du på Hjärtslaget i Rosengädda som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Hjärtslaget i Rosengädda i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Emma Hamberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *