Resten av allt är vårt Ljudbok

Resten av allt är vårt - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Resten av allt är vårt Utgiven av Piratförlaget
Utgivningsdatum 2019-09-10
Författare Emma Hamberg
Uppläsare Emma Hamberg
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Resten av allt är vårt om?

1. Jag vakar vid min mans sida medan han svävar mellan liv och död.  2. Jag får hem min man levande från sjukhuset! Men med komplicerade hjärnskador.  3. Vi kämpar för vår kärlek i många år, men till slut går det inte längre.  4. Vi skiljer oss, men jag vet att jag aldrig kommer kunna träffa någon annan.
För det värsta man kan göra är att lämna en sjuk människa i sticket.  5. 1986 är jag i Paris. Där dyker en bedårande yngling upp. Vi hänger bara en dag, men han fyller flera sidor i min tonårsdagbok. Trettio år senare dyker han upp igen.  6. Min yngsta dotter fångar hela situationen i en enda mening: ?Alla i den här familjen beter sig som fjortisar, utom jag. Som är fjorton.?  7. Förvirringen är total.  8. Jag skriver en bok om mig, mina vänner, mina barn, min exman och den där killen som jag mötte i Paris. Det är en berättelse om kärlek. Hur kärlek förändras, tänds, slocknar, slår till med galen kraft och räddar världen. I alla fall min värld..

Så lyssnar du på Resten av allt är vårt som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Resten av allt är vårt i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Emma Hamberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *