Höstregn Ljudbok

Höstregn - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Höstregn Utgiven av Massolit förlag
Utgivningsdatum 2018-09-17
Författare Lars Wilderäng
Uppläsare Niklas Engdahl
Genre Deckare

Vad handlar Höstregn om?

tar vid precis där slutade, i ett svårt sargat och desperat Sverige. Större delen av Europa är strömlöst och utan fungerande kommunikationer. Ledningsplatser är utslagna och timmarna går utan motreaktioner samtidigt som motståndarens trupper korsar gränserna. Tiden är knapp och hundratusentals liv står på spel. Livvakten Christian Vindelby hamnar mitt i försöken att upprätta en ny ledning av landet, Johanna är fast i en desperat stridsvagnsduell och Jonas är strandad i kaoset söder om Uppsala tillsammans med barnen, samtidigt som ett enormt ansvar läggs på hans axlar.
I försvarsledningscentret i Moskva har Misjas kamp för överlevnad bara börjat och i USA arbetar dolda krafter för att eskalera situationen ytterligare. När gamla ledare faller kan man inte längre kontrollera vilka som tar deras plats. En desperat plan formas, men frågan är om alla är beredda att betala priset? är den dramatiska och rafflande upplösningen i Lars Wilderängs bästsäljande boksvit som inleddes med romanen ..

Så lyssnar du på Höstregn som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Höstregn i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Lars Wilderäng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *