Midsommargryning Ljudbok

Midsommargryning - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Midsommargryning Utgiven av Massolit förlag
Utgivningsdatum 2013-04-12
Författare Lars Wilderäng
Uppläsare Magnus Roosmann
Genre Deckare

Vad handlar Midsommargryning om?

Ordet på meddelandeblanketten var klart och tydligt. Midsommargryning. Året är 2023. När bakfulla svenskar vaknar på midsommardagens morgon är all telefon- och internettrafik bruten och snart börjar flyglarmen att tjuta. I TV och radio meddelar överbefälhavaren att Ryssland inlett nya aggressioner mot Sverige och att den svenska regeringen tvingats avgå.
Är detta en skrämmande upprepning av det för Sverige fatala mellandagskriget 2012? Står Sverige rustat för att möta anfallet eller ska nya landområden gå förlorade? På vems sida står egentligen den svenska militären?  är den rafflande uppföljaren till Lars Wilderängs säkerhetspolitiska thriller.   Sagt om boken: » fick mig verkligen att tänka efter hur vi skulle hantera om det otänkbara en dag skulle bli verklighet.« Magnus Ernström, fd. FN-soldat »Mer än en krigsberättelse, den har fler dimensioner, inte minst säkerhetspolitiskt, försvarspolitiskt och energipolitiskt. Stridsscenerna är realistiska och tempot är högt så det aldrig blir tråkigt.« Officer i flygvapnet » var bra, är bättre!« Jägarsoldat.

Så lyssnar du på Midsommargryning som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Midsommargryning i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Lars Wilderäng

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *