I fikonträdets skugga Ljudbok

I fikonträdets skugga - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken I fikonträdets skugga Utgiven av Printz Publishing
Utgivningsdatum 2019-08-30
Författare Camilla Davidsson
Uppläsare
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar I fikonträdets skugga om?

Susanne har tagit hand om sin familj i alla år, men nu är de vuxna döttrarna Sofia och Lovisa utflugna och maken Lars har plötsligt och chockartat lämnat henne för en yngre kvinna. Nu måste Susanne skapa sig ett nytt liv. Först och främst hitta en lägenhet, men också ett nytt jobb och någonstans att göra av bohaget från familjevillan.       I en avkrok på Gotland ligger den gamla mjölkbutiken, ett arv som Susanne tänkt sälja, men som tillfälligt får husera alla möbler och prylar. I lugn och ro ska hon sortera allt och hämta kraft efter skilsmässan. När en turist en dag stannar till på gården och frågar vad sakerna kostar, finner Susanne att hon halvt ofrivilligt säljer en gåva hon fått från Lars. Och när en stilig, men vresig granne dyker upp strax efteråt och vill köpa en bok, sätts en kedja av händelser igång som slungar ut Susanne i livet igen.
Men vågar hon säga ja till allt det nya? är en fristående fortsättning på läsarsuccén . Det är en varm och kärleksfull skildring om att resa sig när man har fallit och om modet att stå upp för sig själv och det man tror på. CAMILLA DAVIDSSON född 1969, författardebuterade 2014 med . I många år arbetade hon med marknadsföring på en rad internationella företag. Mellan 2008 och 2016 drev Camilla ett Bed & Breakfast på Fårö, men numera skriver hon på heltid.  är hennes sjätte bok.  Följ Camilla på: www.facebook.com/camilladavidssonm/ Instagram: @camilladavidsson Röster om :   ?Härlig feelgood med en allvarlig underton.?   ?Romantisk och uppslukande läsning utlovas, men det finns också en tanke bakom då författaren trovärdigt skildrar hur det känns att drabbas av utbrändhet.?     ?Camilla Davidsson lyckas skapa en väldigt fin dynamik i sin berättelse som gör att jag vill fortsätta läsa?romantisk feelgood när den är som bäst.?   ?Kärleksfull feelgood.?   ?Det här är en riktig feelgoodpärla med ett allvarligt stråk ? en sådan bok som man omöjligen kan låta bli att älska ? jag rekommenderar till alla jag pratar med just nu.?   ? bjuder på härlig kärlek, en fantastisk jul med snö och skidåkning och karaktärer med stora hjärtan. Perfekt läsning när vinden viner runt knuten med andra ord.? ?Tankeväckande feelgood med djup! Camilla Davidsson har definitivt blivit en av mina favoritförfattare och jag ser fram emot fler böcker av henne!?   ?Davidsson lyckas väldigt väl med att skapa trovärdiga karaktärer som jag bryr mig om på riktigt. Feelgood ska innehålla en rejäl dos svärta, annars blir det bara tråkigt och här är balansen precis perfekt.?.

Så lyssnar du på I fikonträdets skugga som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har I fikonträdets skugga i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Camilla Davidsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *