ISOBELS VANDRING ? en berättelse bortom tid och rum Ljudbok

ISOBELS VANDRING ? en berättelse bortom tid och rum - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken ISOBELS VANDRING ? en berättelse bortom tid och rum Utgiven av Numberoneyou AB
Utgivningsdatum 2016-06-17
Författare Kajsa Ingemarsson
Uppläsare Kajsa Ingemarsson
Genre FackböckerFilosofi Och ReligionScience FictionScience Fiction & Fantasy

Vad handlar ISOBELS VANDRING ? en berättelse bortom tid och rum om?

 är en vacker och förtrollande saga som låter oss följa med den unga Isobel och hennes vän Anived i deras spännande sökande efter mannen med stenen, en mytisk gestalt vars omtalade förmågor lockar dem båda långt från hemmets välbekanta trygghet. I berättelsen får de två färdas över vidsträckta slätter, till havets stränder och skogens mörka grönska, men också till ödemarkens fruktlösa torka och ändlösa vidder. För att finna det de söker är de dock tvungna att bege sig ännu längre bort, mot det gåtfulla berget som hägrar i fjärran. Längs vandringen möter de vänner och vägvisare av olika slag, men framför allt möter de två sig själva.  är en finstämd berättelse skriven på ett skimrande vackert språk.
Den tar oss med på ett magiskt äventyr, men använder också sagans symboler för att leda läsaren mot egna djup och reflektioner.  Författarens egen inläsning förstärker bokens magi och fördjupar upplevelsen av innehållet. Det här är högläsning när den är som allra bäst!   Kajsa Ingemarsson, född 1965, debuterade som författare 2002 och har sedan dess gett ut tretton böcker varav  är en av 2000-talets mest sålda romaner. Hennes böcker i trilogin Hjärtats väg;  och har rönt ett enorm uppskattning och gensvar från läsarna. Kajsa Ingemarsson är också verksam som föreläsare och inspiratör inom området personlig utveckling. Besök hemsida:  www.kajsaingemarsson.nu Uppläsningstid: 7 timmar 20 min.

Så lyssnar du på ISOBELS VANDRING ? en berättelse bortom tid och rum som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har ISOBELS VANDRING ? en berättelse bortom tid och rum i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Kajsa Ingemarsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *