Kaninjägaren Ljudbok

Kaninjägaren - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Kaninjägaren Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2016-10-24
Författare Lars Kepler
Uppläsare Jonas Malmsjö
Genre Deckare

Vad handlar Kaninjägaren om?

tar vid där den enorma succén slutade Joona Linna har suttit två år på den slutna anstalten Kumla när han förs till ett hemligt möte. Polisen behöver hans hjälp för att stoppa den gåtfulle mördaren som går under namnet Kaninjägaren. Den enda länken mellan offren är att de alla hör ett barn läsa upp en ramsa om kaniner innan mördaren kommer. Ödets tärningskast placerar överraskande tevekocken Rex Müller mitt i händelsernas centrum. För första gången ska han ta hand om sin son Sammy.
Men istället för tre lugna veckor blir det en fruktansvärd kamp på liv och död. Joona Linna och Saga Bauer är tvungna att börja samarbeta i hemlighet för att stoppa Kaninjägaren innan det är försent. Du vet aldrig vad ödet har i beredskap för dig, vad som kommer att hinna ifatt dig om du inte börjar springa nu. Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med en ny bladvändare om kriminalkommissarie Joona Linna. "I sällskap med kriminalkommissarie Joona Linna är vilopauserna få. Ända fram till sista sidan är jag på helspänn /?/ Lars Kepler skriver med ett driv som stundtals är outhärdligt." Hallandsposten.

Så lyssnar du på Kaninjägaren som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Kaninjägaren i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Lars Kepler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *