Paganinikontraktet Ljudbok

Paganinikontraktet - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Paganinikontraktet Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2010-07-15
Författare Lars Kepler
Uppläsare Jonas Malmsjö
Genre Deckare

Vad handlar Paganinikontraktet om?

En sommarnatt hittas en kvinna död på en stor fritidsbåt som driver runt i Stockholms skärgård. Hennes lungor är fyllda av bräckt vatten, men det finns inga spår av detta vatten på kläderna eller resten av kroppen. ? Hon har drunknat, Joona, säger Nålen. ? Drunknat? Nålen nickar och ler vibrerande. ? Hon har drunknat ombord på en båt som flyter, säger han.
? Antagligen har någon hittat henne i vattnet och lyft ombord henne. ? Ja, men om jag trodde det så hade jag inte tagit upp din tid, säger Nålen.Nästa dag hittas en man död i sin paradvåning på Östermalm. Mannen hänger i en snara från lampkroken i taket. Hur har det gått till? Det är högt i tak och det finns inte en enda möbel i hela rummet, ingenting att klättra på. Trots det är kommissarie Joona Linna övertygad om att det rör sig om självmord. Han har givetvis rätt. Mannen har tagit sitt eget liv, men självmordet avslutar inte fallet, utan blir istället upptakten till ett hisnande intensivt och farligt förlopp. Vissa kontrakt kan man inte bryta ens genom sin egen död. är pseudonymen Lars Keplers nya bok efter den massiva succén med debuten ..

Så lyssnar du på Paganinikontraktet som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Paganinikontraktet i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Lars Kepler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *