Lust och längtan Ljudbok

Lust och längtan - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Lust och längtan Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-08-14
Författare Carin Hjulström
Uppläsare Gunilla Leining
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Lust och längtan om?

Ny feelgoodroman om Frida Fors! ?Sex, makt, pengar, droger ... Det är sådana ämnen lyssnarna vill ha!? Frida Fors får en ny svensk-amerikansk producent som direkt har ledningens öra. Fridas kvällsprogram ?Sena samtal i P4? måste bli sexigare för att utvecklas och locka nya lyssnare. Kroken är regeringens utredning om svenska folkets sexvanor utifrån en folkhälsoaspekt. Plötsligt ska Frida prata avspänt i radio om lyssnarnas erfarenheter av sex, samliv och kärlek.
Hon tvekar, men vill samtidigt inte vara en bakåtsträvare. Producenten, Rosetta, är nyinflyttad i stan och vill genast bli Fridas bästa vän. Rosetta har hört att det ska finnas en man i Göteborg med extraordinära sexuella egenskaper som gör kvinnor galna av åtrå och hon lockar med Frida ut i stadens nattliv. Radhuset i Kålltorp ekar fortfarande tomt. Barnen är utflugna och Fridas flirt med läkaren Martin på andra sidan gatan blir inte vad hon drömt om. Så när myndigheterna vädjar till folk som har outnyttjad boyta att ta sitt ansvar och hyra ut ett rum ställer Frida upp. Hon annonserar, får massor av svar och väljer en kvinnlig student från Centralafrikanska republiken: jurist, litteraturintresserad och perfekt som inneboende. Men när Michell, 34 år, dyker upp är det en man. Det blir en lång höst..

Så lyssnar du på Lust och längtan som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Lust och längtan i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Carin Hjulström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *