Om svar anhålles Ljudbok

Om svar anhålles - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Om svar anhålles Utgiven av Bonnier Bookery
Utgivningsdatum 2018-06-12
Författare Carin HjulströmLennart Hjulström
Uppläsare Carin HjulströmLennart Hjulström
Genre RomanerSkönlitteratur

Vad handlar Om svar anhålles om?

När livet tar de mest oväntade vändningar Elisabeth är 42 år och har levt i symbios med sin mamma hela livet. När mamman dör tappar hon fotfästet. Hur ska hon nu klara sig? Mamman har skött allt det praktiska. När Elisabeth ska röja ur dödsboet hittar hon ett källarförråd helgat åt den man som är hennes far ? en person man aldrig fick nämna. Mystiken tätnar.
Vem var hennes pappa? Och vad mer finns det att upptäcka kring hennes eget liv som hon aldrig har fått veta? Elisabeth beslutar sig för att skriva brev till alla Bo Axelsson hon hittar. Och hon får svar från jordens alla hörn. Kanske är någon av dem som svarar hennes pappa? ?Om svar anhålles? är en berättelse om hur djupaste mörker kan vändas i hopp och ljus, och om att söka sina rötter och därmed få chansen till läkning och självinsikt. Carin och Lennart Hjulström har skrivit tillsammans för första gången i denna rörande brev- och dagboksroman. Omslagsformgivare: Eva Lindeberg Design.

Så lyssnar du på Om svar anhålles som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Om svar anhålles i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Carin Hjulström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *