Markus av Trolyrien Ljudbok

Markus av Trolyrien - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Markus av Trolyrien Utgiven av Pärlan Förlag
Utgivningsdatum 2019-09-16
Författare Joseph A. Davis
Uppläsare Teodor Lind
Genre Science FictionScience Fiction & Fantasy

Vad handlar Markus av Trolyrien om?

När Markus blir kidnappad av Diomeda ligger han på sjukhus efter en skidolycka. Den vackra, men egendomliga kvinnan, titulerar sig Kungen av Valariens budbärare och påstår att han är den försvunne prinsen som hon är skyldig att hämta hem. Plötsligt befinner han sig i en ny, märklig värld, där kläder växer på träd, gräset är blått och en riktigt artig hälsning medför några salivfläckar på tunikan. I Valarien måste Markus navigera en ny och främmande kultur och vänja sig vid sitt tunga ansvar som denna världs motvillige prins och beskyddare. Det är ingen lätt uppgift, särskilt inte med de skräckinjagande monstren som håller på att invadera.
Tillsammans med Diomeda ger sig Markus ut på jakt efter den legendariske Kung Josuas talismaner, som kanske ? om de gamla sagorna stämmer ? är det enda hoppet för att bli kvitt de farliga inkräktarna. ?Rolig, spännande och fängslande!? (Jennies boklista) ?Markus av Trolyrien har allt man kan önska sig: äventyr, spänning, magi, humor, vänskap och kärlek.? (Gullis lästips) ?Liksom Harry Potter är det en bok som passar alla ? barn som vuxna.? (Tusen sidor) ?En spännande bok med härliga vändningar och galenskaper.? (Läsfåtöljens bokblogg).

Så lyssnar du på Markus av Trolyrien som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Markus av Trolyrien i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Joseph A. Davis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *