Mästaren Ljudbok

Mästaren - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Mästaren Utgiven av Saga Egmont
Utgivningsdatum 2019-09-27
Författare Tony Elgenstierna
Uppläsare Anna-Carin Henricsson
Genre DeckareRomanerSkönlitteratur

Vad handlar Mästaren om?

Elsa, Zelal, Malin, Julia, Sara, Nadia och Linda har dömts för mordbrand, inbrott, stöld, vapeninnehav, narkotikabrott, hot och misshandel och skickas till fjällen för att det ?ska bli folk av dem?. När de kommer tillbaka till Uppsala har en pandemi dödat nästan alla människor och de sju tjejerna får försöka klara sig i en värld där inget längre fungerar. Så småningom kommer de i kontakt med en annan grupp som lyckats organisera sig och fått vardagen att fungera ? men på en 1800-talsnivå. För att få stanna måste de anpassa sig efter Mästarens regler om att allt modernt måste förbjudas. Men att följa regler är inte tjejernas starkaste sida ...
?Mästaren? är uppföljaren till de postapokalyptiska romanerna ?Straffet? och ?Ensamma?. Tony Elgenstierna är författare, lärare, science fiction-fan, friluftsmänniska. Han har hittills skrivit sju böcker..

Så lyssnar du på Mästaren som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Mästaren i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Tony Elgenstierna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *