Ensamma Ljudbok

Ensamma - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Ensamma Utgiven av Saga Egmont
Utgivningsdatum 2019-07-12
Författare Tony Elgenstierna
Uppläsare Jenny Lindberg
Genre DeckareScience FictionScience Fiction & Fantasy

Vad handlar Ensamma om?

Elsa, Zelal, Malin, Julia, Sara, Nadia och Linda har alla dömts för olika brott. För att "det ska bli folk av dem" sänds de till fjällen, där de ska lära sig överleva i det hårda klimatet. När de återvänder från sin isolering har allt förändrats. En influensapandemi har dragit genom landet och urskiljningslöst dödat alla som kommit i dess väg. Vad behöver man för att överleva när man är ensam kvar i världen? Varma kläder kan man vandra in på Naturkompaniet och hämta, ett hem med en vedeldad spis behövs också, och mat.
Till en början. Gruppen delar upp sig och rekognoserar, överallt finner de igenbommade hus och affärer, och döda människor. Snart tvingas de inse att de är ensamma kvar ... Eller? "Ensamma" uppföljaren till den den postapokalyptiska romanen "Straffet". Tony Elgenstierna är en svensk författare. Utöver att skriva humoristiska och spännande böcker arbetar han också som lärare. Han tillbringar mycket tid i naturen..

Så lyssnar du på Ensamma som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Ensamma i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Tony Elgenstierna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *