Trollbunden del 3 Ljudbok

Trollbunden del 3 - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Trollbunden del 3 Utgiven av Saga Egmont
Utgivningsdatum 2019-05-24
Författare Jenny Bäfving
Uppläsare Anja Cederved Schmidt
Genre DeckareRomanerScience FictionScience Fiction & FantasySkönlitteratur

Vad handlar Trollbunden del 3 om?

Helen är kvar hos Rut i Bergslagen. Men efter ha blivit brutalt överfallen under en campingtur börjar Helen tro att det är någon som inte vill ha henne där, kanske för att hon intresserar sig så för vad som hände Maria, flickan som försvann för 20 år sedan. Helen lär känna reportern Jonas, som också försöker lösa fallet. Av honom får hon reda på att det var utredaren Leif som tog initiativet att lägga ner sökandet. Men varför? En kväll skjutsar Helen hem den 16-åriga flickan Emelie, efter att hon hittat henne vandrandes uppskakad längs landsvägen.
Men några dagar senare ringer Emelie till Helen, någonting har hänt och hon är rädd ? Helen har aldrig tidigare haft kontakt med någon på sin mors sida av släkten men när hon blir inbjuden av sin mormors syster att närvara vid hennes bror Lars begravning, bestämmer hon sig för att åka dit. 20 år tidigare försvann tonårsflickan Maria spårlöst och Lars var en av de misstänka. Helen blir mer och mer indragen i byns historia och kan inte sluta tänka på vad som egentligen hände Maria ... Jenny Bäfving är en svensk författare, skrivlärare och lektör. Bäfving arbetar även som författarcoach..

Så lyssnar du på Trollbunden del 3 som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Trollbunden del 3 i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jenny Bäfving

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *