Zonen vi ärvde Ljudbok

Zonen vi ärvde - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Zonen vi ärvde Utgiven av Storyside
Utgivningsdatum 2019-09-09
Författare Boel BermannEira A EkreErik OdeldahlFredrik StennekJoel ArvidssonMalin GunnessonMarkus SköldMartin GunnessonNiclas KarlssonOlle SöderströmPatrick Ogenstad
Uppläsare Kristofer Kamiyasu
Genre NovellerScience FictionScience Fiction & FantasySkönlitteratur

Vad handlar Zonen vi ärvde om?

Sverige har gått under. Livet är hårt. En värld infekterad av röta breder ut sig framför dig. Du vill inte gå ut i den okända Zonen, men du har inget val. Det är din enda chans.
Överlever du i spillrorna? Rör dig ut i zonen. Överlevarna har gömt sig i bunkrarna, men tvingas ut i det okända när matförråden sinar. Mutanterna roffar åt sig krubb där de kan, medvetna om att det handlar om att äta eller ätas. Maskinvarelsernas kugghjul börjar snurra av egen kraft, de bryter sig loss från sin programmering och tar sina första, gnisslande steg. Men vad händer när alla möts i Zonen? Zonen vi ärvde är en novellsamling som tar dig till Stockholm efter den stora katastrofen. Här finns de som överlevt, de som muterats och de som skapats av människor. Gör dig redo att möta deprimerade robotsälar i IKEA-kassar, ettriga gnagare, bitska gräsklippare och varelser som vill slita dig i stycken. Författarkollektivet Fruktan demolerade Sveriges huvudstad i novellsamlingen Stockholms undergång. Inspirerade av det prisbelönta postapokalyptiska rollspelet Mutant: År Noll har de skapat Zonen vi ärvde där de utforskar ruinerna av den svenska huvudstaden..

Så lyssnar du på Zonen vi ärvde som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Zonen vi ärvde i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Boel Bermann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *