Den gränslöse Ljudbok

Den gränslöse - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Den gränslöse Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2015-05-04
Författare Jussi Adler-Olsen
Uppläsare Stefan Sauk
Genre Deckare

Vad handlar Den gränslöse om?

En telefonsignal skär genom källaren i Köpenhamns polishus och väcker kriminalinspektör Carl Mørck från den sedvanliga morgonluren med fötterna på skrivbordet. När Carl förstår att kollegan från Bornholm vill ha Avdelning Q:s hjälp med ett gammalt hopplöst fall blir han genast avvisande. I andra änden av tråden läggs luren tyst på. Några få timmar senare står det klart att konsekvenserna av Carls kallsinnighet varit katastrofala. Tillsammans med kollegorna Assad, Rose och Gordon dras Carl in i utredningen av en sjutton år gammal tragedi.
En ung livsglad kvinna försvann från en folkhögskola på Bornholm och hittades död hängande i ett träd några kilometer därifrån. För den skeptiskt lagde Carl blir det mystiska fallet särskilt svårt att finna reda i. Efterforskningarna leder till en soldyrkande sekt på Öland och en manipulatör med järnvilja som inte skyr några medel för att skydda sig själv och de sina. är den sjätte delen i Jussi Adler-Olsens hyllade kriminalserie om Avdelning Q. En berättelse om vanvett, passion och besatthet. "Jussi Adler-Olsen är i toppform" Översättare:Leif Jacobsen, Omslagsformgivare:Miroslav Sokcic.

Så lyssnar du på Den gränslöse som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Den gränslöse i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jussi Adler-Olsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *