Selfies Ljudbok

Selfies - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Selfies Utgiven av Bonnier Audio
Utgivningsdatum 2017-04-25
Författare Jussi Adler-Olsen
Uppläsare Stefan Sauk
Genre Deckare

Vad handlar Selfies om?

Avdelning Q håller som vanligt till i Köpenhamnspolisens källarrum, men står nu inför stora utmaningar. Dels vad gäller arbetet, men också på det personliga planet. Gruppens sammanhållande länk Rose har nämligen sjunkit ner i en psykos vars trådar leder långt tillbaka in ett mörkt förflutet. Ett förflutet där ett grymt brott kan ha begåtts. Det har kommit ledningen till känna att uppklarningsstatistiken för Avdelning Q ligger långt under det förväntade.
Utan Roses hjälp måste de tre återstående medlemmarna ? den karismatiske ledaren Carl Mørck, mystiske Assad och det senaste tillskottet Gordon ? kämpa för att övertyga dem om att de ska få fortsätta sitt arbete. Samtidigt hittas en äldre kvinna mördad i Kongens Have och en galen bilist har inlett en dödlig jakt på unga kvinnor, medan nya brott planeras på en helt annan plats. Har händelserna ingenting med varandra att göra, eller finns ett samband begravt någonstans? Jussi Adler-Olsen har inte tappat farten. Tvärtom. I den sjunde boken om Carl Mørck och cold case- avdelning Q är spänningen maxad. [...] Adler-Olsen är en så skicklig berättare att man knappt hinner andas." Översättare: Leif Jacobsen, Formgivare: Miroslav Sokcic.

Så lyssnar du på Selfies som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Selfies i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Jussi Adler-Olsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *