Handbok för superhjältar. Ensam Ljudbok

Handbok för superhjältar. Ensam - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Handbok för superhjältar. Ensam Utgiven av Rabén & Sjögren
Utgivningsdatum 2018-05-18
Författare Elias Våhlund
Uppläsare Frida Hallgren
Genre 6-9 ÅrBarnböcker

Vad handlar Handbok för superhjältar. Ensam om?

"Ensam är inte stark"  Att vara superhjälten Röda Masken har förändrat allt för Lisa. Hon har fått självförtroende och vågar för första gången i sitt liv säga ifrån men i skolan hon är fortfarande lika ensam. Om kvällarna flyger hon ut över staden och bekämpar brottslingar. Varenda rånare och tjuv är rädda att möta superhjälten. Alla utom stadens farligaste skurk, Wolfgang.
Han är inte det minsta rädd och han har svurit att fånga in Röda Masken. Kommer Lisa hinna sätta Wolfgang bakom lås och bom innan han fångar henne? Fartfyllt, spännande och läckert om en liten tjej som tar saken i egna händer. Ett slags modern Pippi Långstrump med superkrafter som skildras med fantastiska illustrationer. Ett äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska! "Boken är fullkomligt lysande. Den passar alla barn och även de som inte är så sugna på att läsa blir lockade. Förutom de grymt tecknade bilderna så är storyn fantastisk och inspirerar barn att tro på sin egen förmåga. Vi bevakar redan del 2! Boken borde vara obligatorisk i alla skolbibliotek." Läsarrecension Adlibris.

Så lyssnar du på Handbok för superhjältar. Ensam som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Handbok för superhjältar. Ensam i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Elias Våhlund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *