Handbok för superhjältar. Röda masken Ljudbok

Handbok för superhjältar. Röda masken - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Handbok för superhjältar. Röda masken Utgiven av Rabén & Sjögren
Utgivningsdatum 2018-05-17
Författare Elias Våhlund
Uppläsare Frida Hallgren
Genre 6-9 ÅrBarnböcker

Vad handlar Handbok för superhjältar. Röda masken om?

Om man drömmer om något tillräckligt länge kommer det en dag att bli verklighet. Lisa har klarat av sitt första superhjälteuppdrag, men det känns som om hon bara drömt det. För i hennes vardag är allt som vanligt: hon vantrivs i skolan och killgänget är värre än någonsin. De ger sig på de svagaste och mobbar alla inklusive Lisa. Varje ledig stund läser Lisa i boken hon hittade på biblioteket, Handbok för superhjältar.
Och hon fortsätter att träna på flygteknik, superbra slagsmålsteknik och animaliska förmågan att prata med nästan vilket djur som helst. Det går sådär, hamstrarna Olga och Oskar verkar inte alls förstå vad hon säger Men Lisa har sin dräkt, hon kan flyga och i stan pratas det nu om den fantastiska superhjälten som kommer till folks undsättning. Alla vill känna honom, särskilt killgänget. De skulle bara veta att det är tjejen de mobbar som är Röda Masken! Fartfyllt, spännande och läckert om en liten tjej som tar saken i egna händer. Ett slags modern Pippi Långstrump med superkrafter som skildras med fantastiska illustrationer. Ett äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska!.

Så lyssnar du på Handbok för superhjältar. Röda masken som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Handbok för superhjältar. Röda masken i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Elias Våhlund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *