Handbok för superhjältar. Handboken Ljudbok

Handbok för superhjältar. Handboken - ljudbok

Omslagsbild till ljudboken Handbok för superhjältar. Handboken Utgiven av Rabén & Sjögren
Utgivningsdatum 2018-05-04
Författare Elias Våhlund
Uppläsare Frida Hallgren
Genre 6-9 ÅrBarnböcker

Vad handlar Handbok för superhjältar. Handboken om?

Lisa måste bo hos sin mormor i några månader eftersom hennes mamma jobbar i en annan stad. Problemet är bara att Lisa vantrivs något fruktansvärt i sin nya skola. Killgänget retar henne konstant för hennes utstående öron, och varje kväll somnar Lisa med händerna tryckta mot öronen, för att de förhoppningsvis ska sluta stå ut så mycket. En dag när Lisa, i vanlig ordning, blir jagad av killgänget rymmer hon in på biblioteket. Där, längst ner på en hylla, står en bok som liksom lyser.
Lisa dras till hyllan och får fram boken som har det besynnerliga namnet "Handbok för superhjältar". Märkligt nog är inte boken registrerad i bibliotekets system, och bibliotekarien viskar till Lisa att det nog är så att handboken helt enkelt ska följa med Lisa hem och stanna där. Och i det ögonblicket börjar Lisas resa mot att bli superhjälten Röda masken! Fartfyllt, spännande och läckert om en liten tjej som tar saken i egna händer. Ett slags modern Pippi Långstrump med superkrafter som skildras med fantastiska illustrationer. Ett äventyr som man slukar, med en hjältinna som man bara måste älska!.

Så lyssnar du på Handbok för superhjältar. Handboken som ljudbok gratis!

De flesta ljudboksstreamingtjänster har Handbok för superhjältar. Handboken i sitt sortiment och du kan hos respektive ljudboksstreamingtjänst prova på i 14 dagar kostnadsfritt (säger du upp ditt abonnemang innan din prövotid dras inga pengar).

Nextory har ett stort utbud av ljudböcker & e-böcker och har flera nivåer i sin prenumerationsmodell

Prova på gratis i 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 139 kr / mån


BookBeat har en bra app och ett gediget utbud av böcker

Prova på gratis, 14 dagar!
Ingen bindningstid
Från 99 kr / mån


Fler böcker av Elias Våhlund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *